הכינו תבנית שקעים (חצי עיגול) מסיליקון
1 מיכל שמנת מתוקה
3 כפות של חלב מרוכז
1/2 גביע גבינת שמנת 30%שומן
2 כפותשל אינסטנט פודינק וניל
לציפוי השוקולד לעוגה:
1 שוקולד לבן פרה עלית (או מריר)
אופן ההכנה:
לציפוי השוקולד יש להמיס שוקולד במיקרוגל ולהבריש בתבנית הסיליקון ולהכניס למקפיא.
לאחר מכן לערבב את כל החומרים של הגלידה במיקסר, ליצוק לתוך תבניות הסיליקון עם השוקולד ושוב להקפיא.
לאחר שהגלידות מתייצבות יש לחלץ אותן בצורה הפוכה לכלי ההגשה ולקשט בסירופ שוקולד.
* מומלץ ליצור שכבות של מעט קרם, שוקולד חלב, עוגיות אוראו ולסגור בקרם- זה יוצר עניין בטעם ובחיתוך
אפשר להוסיף לקרם פירורי אוראו/נוגט לפי הטעם