היי כולם,
לאור הבקשות מפרסמת מתכון מנצח לגולאב ג'מון:
(25 יחידות) 100 גר' קמח רגיל
40 גר' קמח תופח
50 גר' אבקת שקדים
50 גר' אבקת חלב (אם אין אבקת חלב ניתן להוסיף אבקת שקדים)
1 גביע יוגורט מסונן מנוזלים
30 גר' חמאה רכה
2 כפות מים
קורט הל טחון
שמן עמוק לטיגון
לסירופ:
2.5 כוסות סוכר
1.5 כוסות מים
כפית מי ורדים
5 תרמילי הל
חצי כוס פיסטוקים קלופים קצוצים גס
אופן הכנה:
מתחילים מהכנת הסירופ,
מרתיחים את המים ומוסיפים את הסוכר, את ההל ומי הורדים ושמים על אש נמוכה.
מערבבים, מוסיפים את הפיסטוקים, עד שהסוכר נמס לגמרי והסירופ סמיך.
להכנת הגולאב,
שמים את כל המצרכים במיקסר עד לקבלת הבצק, נותנים לו לנוח 10 דק'.
יוצרים כדורים קטנים בגודל פינג פונג.
מחממים את השמן ומכניסים לטיגון עד לקבלת גוון זהוב, מוציאים ומעבירים לסירופ…
תהנו ותספרו איך יצא… :))))
שירה עזרא קיסוס